lör. jul 11th, 2020

Recensioner

Lacken i V Ingelstad AB

Vi är supernöjda och väldigt glada för att det gick fort att skapa vår hemsida.

Lacken i V Ingelstad AB

 

Sustainable Stella AB

”Vi hade påbörjat en hemsida i wordpress, men kört fast. Vi kände dock att vi ville ha wp även om det var över vår kapacitet. Just då fick vi kontakt med Thomas – precis i rätt stund! Han hjälpte oss snabbt och professionellt!

Thomas är otroligt lätt att samarbeta med och han kommunicerar snabbt och tydligt. Vi jobbade på distans och kommunicerade via email. Väldigt enkelt! Han är också mycket duktig på det han gör och kunde ge oss allt det vi efterfrågade. Vi är otroligt nöjda med resultatet och känner oss trygga med att ha honom som support.”

Peter och Marlin Wicks
Sustainable Stella AB

 

Cecilia Kärvegård

Jag tror det är ca 1 år sedan nu, min hemsida blev hackad och jag kom inte åt den överhuvudtaget. Då kontaktade jag Thomas som jag tidigare haft lite kontakt med på LinkedIn. Mitt webhotell skulle ha 5 000:- för att hjälpa mig vilket jag tyckte var lite dyrt. Thomas fixade sidan på nolltid och till ett betydligt bättre pris. Sedan den dagen så är Thomas nu en del av mitt team som webmaster. Han sköter min sida och ordnar allt. Dyker det upp något problem så svarar han alltid snabbt och fixar allt på ett suveränt sätt. Förutom det så har han en väldigt lugnande effekt för det händer ju ibland att man får lite panik men Thomas har alltid bra svar och känns så lugn och trygg så man slappnar av och vet att sidan är i trygga händer. Jag har en webshop på min hemsida och för mig som företagare är det otroligt viktigt att allt fungerar som det ska dygnet runt. Och jag känner mig trygg i driften eftersom Thomas har stenkoll. Jag rekommenderar honom verkligen till alla som har en hemsida. Jag ger honom 12 poäng av 5 möjliga.

Cecilia Kärvegård

 

SoulWise Academy

Scorpio Media Agency var motiverande, uppmärksamma och lyhörda till mina behov.
Kommunikationen var utmärkt och jag fick alltid svar snabbt när det var någonting.
Är super nöjd med min sida och all backup jag har fått från Thomas Johansson hela vägen.
Thomas är super lätt att arbeta med – han är lugn och kunnig och är bra på att förklara så man förstår, han ställer bra frågor så man får det man verkligen vill ha. 
Det är ju ett hav av möjligheter och sidan ska ju bli så som det passar din verksamhet. 
Kan verkligen rekommendera Scorpio Media Agency!
 
Tack för all hjälp! 
Maria Linde
SoulWise Academy

Recensioner